østerbro.klinik-kbh.dk: Klinik i Strandboulevarden

Klinik i Strandboulevarden

Strandboulevarden 1- 168 Strandboulevarden er beliggende på det attraktive indre Østerbro, meget centralt på den brede og grønne boulevard. Erhvervslokalerne er omringet med mange hyggelige cafeer, specialforretninger samt restauranter. Endvidere er det tæt på strandboluevand tæt på de skønne rekreative områder på Langelinie, Kastellet, Fælledparken samt områderne omkring søerne. Statens Museum for Kunst er også placeret på Østerbro. Østerbro er et kvarter hvor du finder mange af de udenlandske ambassader.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.

Mere i denne kategori: « Østerbrogade Jagtvej »