østerbro.klinik-kbh.dk: Klinik i Jagtvej

Klinik i Jagtvej

Jagtvej 160-229 Jagtvej er på Nørrebro en afspejlning af det lokalmiljø der giver dig alt, hvad du behøver lige i nærheden. Der er masser af skønne specialbutikker, grønthandlere, spisesteder og meget mere. Området er præget af et livligt studiemiljø og endnu flere er på vej i Universitetsbyggeriet omkring Tagensvej og Universitetsparken. Fælledpark er heller ikke langt derfra, og kan blandt andet bruges til solbadning, motionister og løbestævner osv.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.