østerbro.klinik-kbh.dk: Klinik i Østerbrogade

Klinik i Østerbrogade

Østerbrogade 19-246 I hjertet af Østerbro findes der de mest charmerende og lækre bygninger og virksomhedslokaler, der har tæt beliggenhed til togforbindelser ved Svanemølle- eller Østerport station og busforbindelser fra buscentralen på Trianglen. På østerbrogade finder man ydermere gode indkøbsmuligheder, et rigt café- og shoppingliv, smukke grønne områder som bl.a. Fælledparken og med Øbrohallen og Østerbro Stadion som nabo, er der også nem adgang til et væld af sportsaktiviteter. På Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade finder du et væld af shoppingmuligheder. Slut aftenen af med en teaterforestilling på Østre Gasværk og spis på en af områdets eksklusive restauranter.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.

Icon CO2 neutral website English transparent.png