østerbro.klinik-kbh.dk: Klinik i Århusgade

Klinik i Århusgade

Århusgade 1-143 Århusgade har en strækning på ca. 1 på Østerbro. Den begynder som en sidegade til Østerbrogade og fortsætter hen over Strandboulevarden, Østbanegade. I dag er Århusgade en attraktiv gade for studiekøb og ikke mindst forældrekøb – gaden minder om sine nabogader, Strandboulevarden og Østbanegade, hvor der er flere småforretninger og liv. For enden af Århusgade ses havnens siloer og silhuet, hvorfra det kan fornemmes, at der ligger havn og kyst så tæt på.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.

Mere i denne kategori: « Jagtvej Istedgade »

Icon CO2 neutral website English transparent.png